Air Berlin

AIR BERLIN

WTC Schiphol A-Toren, 8th floor

Schiphol Boulevard 205

1118 BH Schiphol Airport

Sales service
+ 49 3
0 4081 8885
benelux-team@airberlin.com

airberlin vliegt non-stop van Düsseldorf naar verre bestemmingen (USA, Caribbean, Abu Dhabi) en Europese steden/zakencentra zoals Berlijn, Wenen, Zürich en Rome. Door de hoge vluchtfrequenties biedt airberlin een grote mate aan flexibiliteit. Deze komt tegemoet aan de wensen van de passagiers, in de eerste plaats van zakenreizigers. Zij en partijen die hun vluchten boeken kunnen bovendien profiteren van de airberlin business benefits. Punten sparen, flexibiliteit op vluchten, korting op published fares. Voor iedere onderneming het passende aanbod.

Zomer 2017: uitbreiding vluchtaanbod USA
In de zomer van 2017 is het Florida - aanbod met Orlando uitgebreid en de frequentie van vluchten naar San Francisco en Boston verhoogd. Vanaf Düsseldorf Airport zijn de volgende bestemmingen non-stop met airberlin bereikbaar: Orlando (5x per week), San Francisco (dagelijks), Boston (dagelijks), Miami (dagelijks), Fort Myers (4x per week), Los Angeles (dagelijks) en New York (2x per dag).

Vertrek van Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport (DUS) is goed bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk v.a. € 39 voor 8 dagen. Een retour met de trein vanaf ieder station in Nederland is v.a. € 38 verkrijgbaar.

Meer informatie/boeken :

via de GDS, partner.airberlin.com en het Benelux sales team via Benelux-Team@airberlin.com

Meer informatie over business travel en contactgegevens voor het aanvragen van een individuele offerte: airberlin.com/zakenreizen

 

Nieuws

PASRA Nieuws